Kakšen kamin izbrati, da bo pravi za vas

Današnji blog zapis kakšen kamin izbrati, da bo pravi za vas? Različne možnosti izbire pravega kamina za vas.

VGRADNI KAMIN

  • VGRADNI KAMINA NA DRVA

  V naši ponudbi Kamini Luzar lahko izbirate med najrazličnejšimi modeli kaminskih peči na drva in peči na pelete. Izbirajte med kamini čelne zasteklitve, L zasteklitvepolkrožne zasteklitve, prizmatične zasteklitve, tristranske zasteklitve in tunelske zasteklitve.

Prostostoječa peč na pelete PALAZZETTI
  • VGRADNI KAMIN NA PELETE

 Kaminski vložki na pelete, so zasnovani za komfortno ogrevanje, saj delujejo skoraj samodejno. Če ste v dilemi in ne veste, za kakšen kaminski vložek bi se odločili ali drva ali pelete, je zagotovo velika prednost kaminskih vložkov na pelete ta, da stranki nudi  komfortno ogrevanje stanovanja. Vaše delo je, da napolnite zalogovnik s peleti in pritisnete gumb start, kaminski vložki na pelete imajo samodejni vžig. Stranka si nastavi želeno temperaturo prostora in kaminski vložek na pelete samodejno regulira gorenje in moč ognja, da doseže želeno nastavljeno temperaturo prostora.

 

  • VGRADNI VODNI KAMINI

Kamini z vodnim registrom IDRO so zasnovani za uporabo centralnega etažnega ogrevanja. Kupcu nudijo vse potrebno, kot bi imel klasično centralno kurjavo v kurilnici. Tako je lahko v vašem bivalnem prostoru lep kamin, ki daje vašemu prostoru prijeten domač pridih, obenem pa vse funkcionira, kot centralna napeljava za celotno stanovanje.

Kamini z vodnim registrom IDRO so možni kot modeli na drva ali pelete.

 

  • VGRADNI KAMINI NA PLIN

 PLINSKI KAMINI so moderno zasnovani za vsak dom, vikend, restavracijo, gorsko kočo ali kar tako, še zlasti v mestih, kjer je mestni plin, dejansko doma v vsakem objektu. Plinski kamini sodijo med enega izmed najcenejših virov ogrevanja.

Kamini na plin imajo možnost uporabe sodobne tehnologije in možnost upravljanja kar preko mobilnega telefona. Preko mobilnih naprav je tako mogoča nastavitev vžiga, nastavitev višine plamena, nastavitev želene temperature in drugo.

Pri plinskih kaminih lahko izbirate med imitacijo ognja, med imitacijo lesa, uporabo eksotičnega belega kamna ali safirja

Vgradni kamin na plin M-design

in stekla. Vsak model plinskega kamina ima svoj čar, odvisno od vašega ambienta. Plinski kamini so visoke kakovosti in namenjeni za dolgo življenjsko dobo.

 

  • VGRADNI KAMINI NA BIOETANOL

Kamini na bioetanol so moderni in brezmejni, večni in ne potrebujejo dimnika, so brez vonja, saj je bioetanol tekočina brez vonja. Bioetanol vlijete v posodo za gorenje, ki z gorenjem izhlapi v zrak.

Med kamini na bioetanol obstoji velika izbira dizajnerskih kaminskih oblog, različnih dimenzij in vzorcev.

Kamini na bioetanol dajejo prostoru novo dimenzijo pogleda. Tudi, če ste omejeni s prostorom, se zagotovo najde kakšen košček stene, kjer lahko obesite kamin na bioetanol.

 

  • VGRADNI KAMINI NA ELEKTRIKO

Električni kamini GLAMM nov trend v prihodu, vse več strank posega po tako imenovanih dekorativnih kaminih na elektriko.

So zasnovani v različnih trendih in dizajnih, da paše v vsak prostor, sobo za goste, lokale, restavracije, vile,..

Električni kamini so najbolj čist grelni element, vsaj vam ni potrebno čistiti, nalagati, sesati,..priključite v vtičnico in že deluje.

 

Ste še vedno v dilemi, kakšen kamin izbrati za vas?

 

PROSTOSTOJEČI KAMIN ALI PEČ

  • PROSTOSTOJEČI KAMINI NA DRVA

Prostostoječe peči na drva so v današnjem času vse bolj popularne in prodajne peči. Moderno zasnovani dizajni peči na drva tako klasična, rustikalna, kot moderna oblika peči se poda v vsak prostor.

Prostostoječe peči na drva različnih proizvajalcev nudijo različne možnosti komfortne uporabe ogrevanja od sistemov do zmanjšanje porabo drv do 50%, do samovžiga peči,..

 

  • PROSTOSTOJEČI KAMINI NA PELETE

Prostostoječe peči na pelete so moderno zasnovane peči za komfortno ogrevanje prostorov. Peči so lahko v dnevnem bivalnem prostoru ali v kurilnici.

Prostostoječe peči na pelete imajo samodejni vžig peletov in samodejno doziranje peletov v kurišče. Peči na pelete so zelo tihe, imajo velik izkoristek. Peči imajo možnost nastavitve optimalne temperature, ki jo želite v prostoru. Lahko si nastavite za vsak dan posebej, kdaj se peč vključi in na kateri temperaturi se ugasne. Peči na pelete so toplozračne in tudi IDRO – kar pomeni, da lahko imajo povezavo na centralno ogrevanje.

  • PROSTOSTOJEČI VODNI KAMIN NA DRVA ALI PELETE

Prostostoječe peči na drva ali pelete imajo možnost različnih funkcij, kot so uporaba toplozračnih modelov, kot povezavo na centralni sistem IDRO. Namestite jih lahko v vsak bivalni prostor.

 

Kakšen kamin izbrati, da bo pravi za vas je seveda stvar posameznika, glede na željo ugodja in funkcionalnosti. 

Za izračun in ponudbo za vaš izbran kamin vas povabimo, da nam pišete na kontaktne obrazce ali nas pokličete na objavljene telefonske številke. V kratkem pogovoru vas bomo povprašali po detajlih in posebnostih ter željah in v najkrajšem času pripravili cenovno ugodno rešitev za vaš novi kamin. 
Podjetje Kamini Luzar, vam zagotovimo kakovost na celotno storitev.