Kaminski vložki prizmatična zasteklitev je zasnovan tako, da vam nudi širok pogled iz vseh strani na kamin. Izbirate lahko med različnimi proizvajalci in dimenzij. Kamini Luzar Vam nudimo velik izbor kakovostnih kaminov prizmatične zasteklitve po ugodnih in dostopnih cenah. Kaminski vložki prizmatične zasteklitev so lahko moderno zasnovani, kot tudi rustikalno ali naravno z kombinacijo kamna in lesa. Velika izbira kaminov prizmatične zasteklitve na drva tudi za centralni sistem ogrevanja, sistem za izpihovanje toplega zraka v druge prostore ali samo naravno konvekcijo.

Večina modelov kaminskih vložkov  na drva ima možnost pod dodatno opremo  opremiti kamin tudi z turbinskim ventilatorjemVisoko kakovostni modeli kaminskih vložkov na drva so proizvajalca SPARTHERM in SCHMID, kjer je kaminski vložek dovršen do potankosti in narejen za dolgo življenjsko dobo.
Za pravo izbiro kaminskega vložka na drva, dimenzijo in končni zgled kamina, vam svetujemo tudi na sami lokaciji.

Podjetje Kamini Luzar, vam zagotovimo kakovost na celotno storitev. Kamin na drva daje domačnost in prijetno toplino vašega doma.

Veselimo se vašega povpraševanja.

Kaminski vložki SPARTHERM-prizmatična zasteklitev
Kaminski vložki SPARTHERM-prizmatična zasteklitev

http://www.spartherm.com/en/products/fireplace-inserts/   NEKAJ PREDNOSTI KAMINSKIH VLOŽKOV NEMŠKEGA PROIZVAJALCA SPARTHERM -standardno vgrajen separtor za predgretje dovoda svežega zraka v kurišče in ne črpa še dodatnega zraka iz prostora -patentirana tehnologija odpiranja in zapiranja vrat na pritisk (kar pomeni bolj ko se … Preberi več

not rated Beri dalje
Kamin CAMINETTI MONTEGRAPPA
Kamin CAMINETTI MONTEGRAPPA

Podatki kaminskega vložka CAMINETTI MONTEGRAPPA 

not rated Beri dalje