“Ste ustvarjalec in radi stvari vzamete v svoje roke”

Iz naše pestre in raznolike ponudbe lahko izbirate med različnimi proizvajalci in dizajni, zagotovo najdemo Vam primerno peč ali kamin, ki bo zagotovil vaše želje in potrebe, tako za ogrevanje, kot tudi dizajna in harmonije  v vašem bivalnem prostoru.

Za vas bomo pripravili vse potrebno, da si sami lahko zmontirate peč ali kamin, kjer Vam s strokovnim svetovanjem in izkušnjami na področju vseh vrst ogrevanja svetujemo »KAKŠEN KAMIN ALI PEČ JE PRIMEREN ZA VAS, pripravimo vam dimne cevi, kolena, rozete, podstavek za peč … vse kar potrebujete, da lahko sami zmontirate peč ali kamin. Ne oklevajte z našo pomočjo vam bo zagotovo uspelo in zadovoljni boste z našo pravo odločitvijo, ki ji boste dodali DODANO  VREDNOST, ker si boste kamin ali peč zmontirali prav vi sami-NEPRECENLJIVO!

Z NAŠIM NAKUPOM VAM GARANTIRAMO DOBRO  IZBIRO, POČUTJE IN ZADOVOLJSTVO OB VRHUNSKI IZBIRI, kjer smo Vam z našimi strokovnjaki vedno na voljo.

Vsekakor se pred nakupom splača posvetovati s strokovnjakom, kot pa potem leta in leta obžalovati slabšo odločitev.

Kamin ali peč,ki nam daje harmonijo in čisti užitek v hladnih zimskih dneh.

Ob vsakem nakupu vam podarimo ČISTILO ZA ČIŠČENJE STEKLA ZA KAMIN  MEFISTO GRATIS!

Za vse informacije smo Vam na voljo na gsm: 041-575-176 g. Zvone ali e- meil: info @kamini-luzar.si  www.kamini-luzar.si