Vse cene, ki so priložene v katalogih so brez ddv in montaže!

 

Katalogi kaminov vam predstavljajo posamezne dobavitelje in njihov prodajni program. V katalogih najdete vse modele vgradnih kaminov, kaminski vložki, kamini na pelete, kamine na drva, samostoječe peči na drva, samostoječe peči na pelete, plinski kamini ,kamini na bioetanol, zunanji vrtni kamini, vrtne jame. Katalogi kaminov vam pokažejo ideje, smernice, trende, ki jih narekuje trg. Kupci smo si zelo različni, kar je tudi prav, saj izbira in ponudba je zelo pestra in velika zagotovo se najde za vsakogar nekaj.

Novi trendi v katalogih so več kot dobrodošli na slovenskem tržišču, saj vse več strank želi in hrepeni po nečem novim, za kar smo tudi pri Kaminih Luzar z zunanjimi jamami,vrtnimi, kamini, namiznimi kamini, dekorativnimi kamini, razširili ponudbo tudi na tem področju.

V ponudbi priporočamo visoko kakovostne blagovne znamke: M DesignBrunner,SparthermAduroPalazzetiCaminetti MontegrappaRizzoliBefHome, GLAMM in številne druge.

Za izračun cene kamina po izboru iz kataloga vas povabimo, da nam pišete na kontaktne obrazce ali nas pokličete na objavljene telefonske številke. V kratkem pogovoru vas bomo povprašali po detajlih in posebnostih ter željah in v najkrajšem času pripravili cenovno ugodno rešitev za vaš novi kamin. 

Veselimo se vašega povpraševanja…