Zunanji vrtni kamini predstavljajo prostor, ki je ponavadi rezerviran za druženje družine in prijateljev. V naši ponudbi se nahaja velika izbira visoko kakovostnih kaminov za na vrt. Med katerimi je estetska komponenta vedno povezana s funkcionalnim vidikom in praktičnostjo uporabe.

Ponudba zunanjih vrtnih kaminov je razdeljena na dva dela: žari na drva in zunanji žari na oglje. Le ti največkrat vključujejo cementno in jekleno, konglomeratno strukturo ter kolesa.

Med ponudbo zunanjih vrtnih kaminov nudimo tudi vrsto modularnih modelov za ustvarjanje lastne kuhinje na prostem ter številne, dodatne možnosti za dopolnitev vašega zunanjega kuhinjskega prostora.

Zunanji žari so iz nerjavečega jekla, plošče na modelih, ki jih vsebujejo, so iz mavca različnih velikosti, Žar predstavlja danes slog kuhanja, ki omogoča, da se prepustite kulinaričnim spretnostim z uporabo različnih vrst kuhanja: od žara, do pod peke, ražnja in pečice.

Proizvajalec vrtnih kaminov je PALAZZETTIAFFA PIZZA

Odpočijte se od vsakodnevnega hitenja in užite vso kulinarično strast z novo izbranim zunanjim vrtnim kaminom.

Za vašo nove vrtno kuhinjo, vas povabimo, da nam pišete na kontaktne obrazce ali nas pokličete na objavljene telefonske številke.

Podjetje Kamini in peči Luzar, vam zagotovimo kakovost na celotno storitev.

Preverite našo široko in pestro izbiro med prodajnim programom zunanji vrtni kamini.

Veselimo se vašega povpraševanja.

Prenosne vrtne PIZZA PEČI CLEMENTI
Prenosne vrtne PIZZA PEČI CLEMENTI

Prenosne vrtne PIZZA PEČI CLEMENTI so primerne tako za domačo rabo, kot tudi profesionalno gostinstvo. Pravi okus italijanske pice s pečicami CLEMENTI Ponudba peči za pico na drva, ki je hitra in enostavna za uporabo, ne da bi morali delati dodatna gradbena dela? Vašo … Preberi več

not rated Beri dalje
Zunanji vrtni kamini PALAZZETTI
Zunanji vrtni kamini PALAZZETTI

VRTNI KAMINI PALAZZETTI (PDF / 14,25 MB) VRTNI KAMINI PALAZZETTI EASY GARDEN (PDF / 4,01 MB)

not rated Beri dalje
ALFA PIZZA PEČI
ALFA PIZZA PEČI

Prihajajo toplejši dnevi in toplo spomladansko vreme in čas je za PIKNIKKKK. Privoščite si nekaj posebnega in pričarajte si svojo pizzo in žar dobrote, kar na domči terasi. Prebudite borbončice in presenetite prijatelje z vrhunsko pripravljenimi dobrotami, kot iz najljubše … Preberi več

not rated Beri dalje