Dostava kamina po stopnicah

V današnjem blogu vam želimo predstaviti enostavno dostavo kaminov po stopnicah.

  •  Dostava kamina po stopnicah je lahko velik izziv.
    električni vzpenjalnik
    Dostava kamina z električnim vzpenjalnikom.

Kako premagovati težka bremena po stopnicah je na dolgi rok zelo resna stvar za večino podjetnikov. Ki vpliva na naše zdravje, tako fizično kot psihično utrujenost. V podjetju Kamini Luzar smo dolga leta iskali

električni stopniščni vzpenjalnik
Primer električnega stopniščnega vzpenjalnika pri montaži kamina.

rešitev za problem dostave kaminov po stopnicah.

Odločili smo se da stopimo v kontakt z firmo iz Italije, kjer nudijo odlično rešitev za naš problem, to so ELEKTRIČNI STOPNIŠČNI VZPENJALNIKI. Odločili smo se, da zadevo podrobneje pogledamo in testiramo. Na kar smo ugotovili, da je to idealen izdelek, ki ga potrebujemo za dostavo kaminov po stopnicah v podjetju KAMINI Luzar.si. Na preizkus smo kupili 3 različne modele za različne tovore in različne nosilnosti.

Nekaj časa smo jih testirali in uporabljali, kjer smo bili navdušeni nad njihovo funkcionalnostjo. Tako smo se odločili, da postanemo zastopnik za električne vozičke v Sloveniji. Tako je nastala še ena ponudba podjetja Luzar in sicer Luzar.si. Vso ponudbo si lahko ogledate na naši spletni strani Luzar.si. Dobavitelj stopniščnih vzpenjalnikov je italijanski MARIO CARELLI.

Pri dostavah kaminov po stopnicah lahko pride do zelo resnih poškodb tako materialnega dela, kot tudi človeških poškodb. Zavedati se moramo da vgradni kaminski vložki imajo tudi preko 300 kg, kar je za dostavo po stopnicah npr: v 5 nadstropje zelo velik zalogaj za človeka. Pri dostavi imamo tudi zelo ozka stopnišča, ograje, ozka vrata in vse to je ovira. 

Električni transportni voziček za stopnice Mario ne premagujejo le stopnic navzgor in navzdol. Električni transportni vozički za po stopnicah Mario zmorejo več. Stopniščni vzpenjalniki za stopnice so primerni za prevoz najrazličnejših materialov in stvari, kot so npr.; kaminikaminski vložkivgradni kaminikamini na pelete, toplotne črpalke, vrata, okna, orodja, vgradne omare, pisarniški fascikli, IR paneliklime,…

Naredijo vse o čemer ste kdaj sanjali in so vredni svojega denarja. Ponujamo vam brezplačen preizkus neverjetnega delovanja električnih vozičkov neposredno v vašem podjetju. Preizkusite električni transportni voziček za stopnice. V podjetju KAMINI IN PEČI LUZAR so nepogrešljivi del vsakdana, vsake dostave in montaže kaminov.

Stopniščne električne vzpenjalnike lahko tudi najamete in se prepričate o njihovem brezhibnem delovanju. Velika izbira transportnih vozičkov, ki vam omogočajo za prevoz različne teže tovora.

Transportni električni vozički imajo zmogljivo nosilnost od 35kg do 300kg. Zato preverite ponudbo transportnih vozičkov, ki ustrezajo vašim potrebam tovorjenja. Z električnimi vozički si olajšate delo, prihranite vaše dragoceno zdravje, delo opravite hitreje in brez napora. V naši pestri in široki ponudbi stopniščnih električnih vzpenjalnikov za po stopnicah izberite ustrezen model in pošljite povpraševanje, kjer vam bomo pripravili ugodno ponudbo  več na Luzar.si