Rizzoli – italijanski proizvajalec vrhunskih štedilnikov. Na trgu že več kot 100 let.

Tisto kar ločuje italijanskega proizvajalca peči Rizzoli, je želja po vsakodnevnem izboljševanju produktov, z namenom zadovoljevanja trga, ki se nenehno spreminja v okusih in potrebah. Skrbno izbrani materiali, optimiziran proces izdelave, izboljševanje funkcionalnosti ter vrhunska estetika so pri Rizzoli pečeh in štedilnikih, vidni na vsakem koraku.

Inovacija za Rizzoli ni cilj, temveč metoda dela. Vsako leto vlagajo velik del sredstev v raziskave in razvoj, saj vedo, da je izboljšanje edini način, da še naprej ponujajo izdelke priznane kakovosti.

Trgi, s katerimi se ukvarjajoo, jim vsakodnevno ponujajo nove izzive. V Rizzoliju razvijajo tehnične rešitve, ki predvidevajo trende z izdelki, ki so lahko od njihove uvedbe, referenčna točka za prihodnost. To je mogoče dosegati zahvaljujoč oddelku za raziskave in razvoj. Eksperimentiranje in nenehno izboljševanje izdelkov zato postavlja osnovo vsakega Rizzoli produkta.

Rizzolijevi izdelki so ves čas na vrhunskem nivoju v smislu končnih obdelav in funkcionalnosti ter oblikovanja. Vsi izdelki so zasnovani, ustvarjeni in končno preizkušeni v certificiranih laboratorijih ter zahvaljujoč uporabi najsodobnejših tehnologij zagotavljajo dodatno jamstvo za proces kakovosti.

Za izračun cene štedilnikov in peči RIZZOLI, vas povabimo, da nam pišete na kontaktne obrazce ali nas pokličete na objavljene telefonske številke.

V kratkem pogovoru vas bomo povprašali po detajlih in posebnostih, ter željah in v najkrajšem času pripravili cenovno ugodno rešitev za vaš novi kamin.

Veselimo se vašega povpraševanja.

ŠTEDILNIKI IN PEČI RIZZOLI
ŠTEDILNIKI IN PEČI RIZZOLI

Vrhunske kvalitetne PEČI IN ŠTEDILNIKI z dizajnom italijanskega proizvajalca RIZZOLI   RIZZOLI    KATALOGI  PROIZVAJALCA  RIZZOLI   Kontakt in povpraševanje info@kamini-luzar.si

not rated Beri dalje