RIKA eden od najbolj znanih evropskih proizvajalcev peči, ki je vodilna na področju kakovosti in inovativnosti v industriji. Pravi avstrijski družinski posel že več kot 60 let.

VODILNE INOVACIJE leta 1989 smo bili prvi dobavitelj, ki je uvedel tehnologijo peči na pelete v Evropi in še vedno vodilni na tem področju.

Povratne informacije s trga, povratne informacije naših strank in najnovejše ugotovitve, ki izhajajo iz naših dolgoletnih izkušenj. Ideje za nov razvoj in inovacije. Kot ekipa razvijamo prvi koncept za razvoj novih izdelkov.

Ker je ohranjanje narave vedno pomemben del korporativne filozofije RIKE. Še naprej razvijamo naše tehnologije v smeri zmanjševanja porabe in emisij. Le na ta način se lahko soočimo z izzivi našega časa in ponudimo našim kupcem trajnostne izdelke. Zato z našimi izdelki in vi in ​​vi prispevate k ohranjanju okolja.

Vsi kamini RIKA in peči na pelete so že precej pod zakonsko predpisanimi mejnimi vrednostmi za droben prah in vsebnost CO. V prihodnje še naprej delujejo brez omejitev.

Enostavno in ekonomično segrevajo z moduliranim pretokom zraka Rikatronic³, patentiranim sistemom za vodenje zraka (RLS) in inovativno tehnologijo pelete in zagotavljajo maksimalno učinkovitost.

Za izračun cene kaminov RIKA, vas povabimo, da nam pišete na kontaktne obrazce ali nas pokličete na objavljene telefonske številke.

V kratkem pogovoru vas bomo povprašali po detajlih in posebnostih, ter željah in v najkrajšem času pripravili cenovno ugodno rešitev za vaš novi kamin.

Veselimo se vašega povpraševanja.

PEČ RIKA INDUO
PEČ RIKA INDUO

  Podatki peči RIKA INDUO 

not rated Beri dalje
Samostoječe peči RIKA
Samostoječe peči RIKA

VSI MODELI SAMOSTOJEČIH PEČI RIKA  POVPRAŠEVANJE info@kamini-luzar.si

not rated Beri dalje
Samostoječe peči RIKA
Samostoječe peči RIKA

VSI MODELI PEČI NA PELETE RIKA POVPRAŠEVANJE  info @kamini-luzar.si

not rated Beri dalje