Kaminski vložki M-design spadajo med kaminske vložke na drva, omogočajo pa čelno zasteklitev, L zasteklitev, tristransko zasteklitev ter tunelsko zasteklitev. Možni so tudi kot plinski kamini, samostoječa peč na drva in kot zunanja jama.

Visoko kakovostni kamini vam nudijo komfortno uporabo, vse kamine M-Design nadzirate s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom. Z aplikacijo M-Design lahko določite višino in velikost plamena ter se sami odločite, kako bo deloval  vaš kamin. Poleg tega je aplikacija opremljena z Ecoswitch – na ta način boste ne samo obdržali temperaturo, temveč tudi vašo porabo!

Kaminski vložki imajo širok nabor in možnosti dodatne opreme, kot so izbira notranjosti kurišča: šamotna obloga, litoželezne plošče, črno železo,.. Nudijo tudi možnost dodatne opreme: električno dvigovanje vrat kamina, opcija je tudi dodatna mreža, ki se uporablja, če kamin kurite pri odprtih vratih.

Vsi kamini M-design imajo možnost vgradnje ventilatorja. Edinstven program SWIPE (elektronsko vodenje za odpiranje vrat, led osvetlitev, regulacija ventilatorja na displayu,…) Kaminski vložki M-design z revolucionarnim – še neznanim – sistemom zgorevanja in visoko optimiziranim sistemom zračnih tuljav.

Kaminski vložki M-DESIGN
Kaminski vložki M-DESIGN

M-DESIGN tunelska zasteklitev https://m-design.be/nl/productgroup/diamond-doorkijk-horizontaal-en-verticaal-nl/

not rated Beri dalje
Kaminski vložki M-DESIGN
Kaminski vložki M-DESIGN

M-DESIGN Tristranska zasteklitev https://m-design.be/nl/productgroup/diamond-dubbele-hoek-nl/ https://m-design.be/nl/productgroup/diamond-roomdivider-hout-nl/ https://m-design.be/nl/product/argento-660-dc-b-p-nl/  

not rated Beri dalje