Edilkamin ponuja najširšo paleto peči, kaminov, kotlov in lesa ter vložkov za pelete. Njihove rešitve za ekološko in ekonomično ogrevanje so vedno v ospredju najpomembnejših informacijskih publikacij, online in offline.

Edilkamin kaminske peči in kamini so vodilni na področju ogrevanja na les in pelete že več kot 55 let. Iz začetnega proizvajalca kaminov so se v zadnji letih transformirali predvsem v tehnološkega ustvarjalca za bolj ekološki in ekonomičen sistem ogrevanja v gospodinjstvih.

Edilkamin blagovna znamka, se s svojo pozornostjo na potrebe trga, nenehno razvija ter ponuja tehnološko avantgardne rešitve s posebej dobro oblikovanim dizajnom, ki je v skladu z najsodobnejšimi potrebami.

Njihov cilj je ponuditi maksimalno zanesljivost in varnost, ki jih zagotavljajo strogi testi, ki se izvajajo na vsakem izdelku.

Edilkamin ponuja široko in stalno usposabljanje za CAT. S tečaji, ki so raznoliki po temah, tipologiji in novih tehnologijah.

Danes so blagovne znamke EDILKAMIN , ITALIANA CAMINI in nova blagovna znamka KITCHEN KAMIN, ki vključuje kuhinje in žare, del iste skupine .

Za izračun cene kaminov  EDILKAMIN, vas povabimo, da nam pišete na kontaktne obrazce ali nas pokličete na objavljene telefonske številke.

V kratkem pogovoru vas bomo povprašali po detajlih in posebnostih ter željah in v najkrajšem času pripravili cenovno ugodno rešitev za vaš novi kamin.

Veselimo se vašega povpraševanja.

Tukaj preveri ponudbo kaminov EDILKAMIN

EDILKAMIN
EDILKAMIN

  Ponudba samostoječih peči na pelete EDILKAMIN http://www.edilkamin.com/en/stufe_a_pellet_modelli.aspx Povpraševanje na info@kamini-luzar.si

not rated Beri dalje
EDILKAMIN
EDILKAMIN

Kaminski vložki tristranska zasteklitev EDILKAMIN

not rated Beri dalje
EDILKAMIN
EDILKAMIN

Ponudba prostostoječih peči na drva EDILKAMIN http://www.edilkamin.com/en/stufe_a_legna_modelli.aspx Povpraševanje na info@kamini-luzar.si

not rated Beri dalje