Štedilniki in peči Rizzoli prihajajo izpod peresa ustvarjalcev italijanskega dizajna. Odlikuje jih pristni, domači, kmečki  in rustikalni pridih, ki se ga spomnimo iz časov naših babic. Privoščite si nostalgijo v svojem domu.

Uporaba ekoloških goriv, ​​toplota ognja, vonj po lesu, kuhanje hrane na sevalni plošči ali v pečici so lastnosti, ki so vedno razlikovale kuhinje na štedilnik. Inovativnost in tehnologija, povezana s tradicijo, združujeta in oblikujeta edinstven izdelek, ki bo izboljšal okolje, v katerega bo vgrajen štedilnik na les. Zahvaljujoč inovativnemu gorilnemu sistemu Superflame®, les pogori bolj učinkovito, slednje pa ima za posledico višji donosi, manjšo porabo lesa ter manjše nižje emisije.

Štedilniki in peči Rizzoli so namenjene čistemu ogrevanju, peči na trda goriva Rizzoli pa izboljšajo vsak prostor v hiši.

Za izračun cene vašega novega štedilnika RIZZOLI, vas povabimo, da nam pišete na kontaktne obrazce ali nas pokličete na objavljene telefonske številke.

Podjetje Kamini in peči Luzar, vam zagotovimo kakovost na celotno storitev.

Preverite našo široko in pestro izbiro med prodajnim programom ŠTEDILNIKI IN PEČI RIZZOLI.

Veselimo se vašega povpraševanja.

RIZZOLI 

KATALOGI  PROIZVAJALCA  RIZZOLI

 

ŠTEDILNIKI IN PEČI RIZZOLI
ŠTEDILNIKI IN PEČI RIZZOLI

Vrhunske kvalitetne PEČI IN ŠTEDILNIKI z dizajnom italijanskega proizvajalca RIZZOLI   RIZZOLI    KATALOGI  PROIZVAJALCA  RIZZOLI   Kontakt in povpraševanje info@kamini-luzar.si

not rated Beri dalje