Oranier je že več kot 400 let specializiran za razvoj tehnologije, zaradi katere postane dom, prav poseben kraj. Od leta 1904 izumljajo in proizvajajo sodobne ogrevalne in kuhalne aparate, ki ne povečujejo le bivalnega udobja in vsakodnevne pomoči, temveč sledijo višjemu standardu: družinam dajejo občutek, da so doma.
Za Oranier so peči in kuhinjski aparati veliko več kot tehnologija. Tako kot je prva skupna kuhinja lahko začetek družine in čudovita peč v dnevni sobi, je združujoča sreča odnosa, je tehnologija, ki jo potrebujete, nekaj posebnega.

Samoumevno je, da sredstva pri proizvodnji Oranier izdelkov uporabljajo trajnostno in odgovorno, s čimer izdelkom zagotavljajo dolgo življenjsko dobo. Delujejo kot zanesljiv partner za stranke in kupce, saj so ljudje in njihove potrebe njihova prednostna naloga. Ta trditev zagotavlja, da Oranier niso le močna blagovna znamka v današnjem, temveč tudi prihodnjem času.
ORANIER je tehnologija za vas. Za vašo družino.

Za izračun cene kaminov ORANIER, vas povabimo, da nam pišete na kontaktne obrazce ali nas pokličete na objavljene telefonske številke.

V kratkem pogovoru vas bomo povprašali po detajlih in posebnostih ter željah in v najkrajšem času pripravili cenovno ugodno rešitev za vaš novi kamin.

Veselimo se vašega povpraševanja.

Samostoječe peči ORANIER
Samostoječe peči ORANIER

Samostoječe peči nemškega kvalitetnega proizvajalca ORANIER http://www.oranier-heiztechnik.de/produkte/kaminofen-kategorie     info@kamini-luzar.si

not rated Beri dalje