JUSTUS Gmbh podjetje si je zadalo nalogo, da proizvaja visoko kakovostne kamine in kurišča ter razvija inovativne rešitve za današnje in jutrišnje izzive ogrevanja prostorov. Za vse naprave je značilna optimizirana tehnologija izgorevanja, ki v celoti izpolnjuje najnovejše zahteve in zakonske zahteve. Poleg tega v podjetju združujejo učinkovitost in uporabnost z modernim, funkcionalnim in v prihodnost usmerjenim dizajnom.

Profilirana kurišča
Obloga iz peči je izdelana iz profiliranih vermikulitnih letev z visoko trdnostjo. Privlačna površina ne le samo, da poskrbi za vrhunski estetski izgled, temveč tudi spodbuja želeno turbulenco gorivnih plinov za čisto izgorevanje.

Sistem JUSTUS deluje kot varnostni sistem za zaklepanje.  Zaprta vrata ostanejo trajno tesna,  hidravlični sistem pa je praktično brez vzdrževanja in z nizko obrabo.

Vrata so ergonomsko enostavna za uporabo in se zelo tiho zapirajo.
Opomba: Peči, ki jih odobri DIBT (Deutsches Institut für Bautechnik), se lahko uporabljajo v zračnem omrežju z dovodnim zrakom, dimno cevjo in kaminom, ki je neodvisen od zunanjega zraka brez dodatnih varnostnih naprav.

Avtomatska regulacija 
Gorivo s prednastavitvijo uravnava optimalni odmerek zraka za zgorevanje z lesnimi in lignitnimi briketi.

Za izračun cene kaminov JUSTUS, vas povabimo, da nam pišete na kontaktne obrazce ali nas pokličete na objavljene telefonske številke.

V kratkem pogovoru vas bomo povprašali po detajlih in posebnostih, ter željah in v najkrajšem času pripravili cenovno ugodno rešitev za vaš novi kamin.

Veselimo se vašega povpraševanja.

Samostoječe peči JUSTUS
Samostoječe peči JUSTUS

Samostoječe peči nemškega kvalitetnega proizvajalca JUSTUS   http://www.justus-kaminofen.de/produkte/kaminoefen info@kamini-luzar.si

not rated Beri dalje