Eva Calor – certificirana proizvodnja peči na pelete in lesene peči.

Eva Calor ima ekološko dušo, ogreva okolje v katerem živite, na okolju prijazen način. Peči Eva Calor so na pelete ali les ter na obnovljiva in ekološka goriva.

Strogi preskusi in kontrole, ki so bili zaupani najbolj pooblaščenim mednarodnim certifikacijskim organom so sestavni del dizajna, proizvodnje in montaže peči Eva Calor.

Da bi zagotovili najvišjo raven varnosti v vseh pečeh Eva Calor, je v izdelke nameščen poseben termostat, ki zagotavlja večjo zanesljivost. Mehanski sistem z “ročno ponastavitvijo” zagotavlja, da je peč blokirana v primeru prekoračitve mejnih temperatur.

Za izračun cene peči EVA CALOR, vas povabimo, da nam pišete na kontaktne obrazce ali nas pokličete na objavljene telefonske številke.

V kratkem pogovoru vas bomo povprašali po detajlih in posebnostih ter željah in v najkrajšem času pripravili cenovno ugodno rešitev za vaš novi kamin.

Veselimo se vašega povpraševanja preko elektronske pošte ali telefonskega klica.

Samostoječe peči EVA CALOR
Samostoječe peči EVA CALOR

Peletne peči italijanskega proizvajalca EVA CALOR   Modeli peči EVA CALOR      KATALOG PEČI EVA CALOR Povpraševanje info@kamini-luzar.si

not rated Beri dalje