Prenosne vrtne PIZZA PEČI CLEMENTI

Opis produkta

Prenosne vrtne PIZZA PEČI CLEMENTI so primerne tako za domačo rabo, kot tudi profesionalno gostinstvo.

Pravi okus italijanske pice s pečicami CLEMENTI

Ponudba peči za pico na drva, ki je hitra in enostavna za uporabo, ne da bi morali delati dodatna gradbena dela?

Vašo italijansko pico zabavo boste zelo hitro organizirali v zelo kratkem času pečenja, 2 minuti za vsako pico .

Pizza peči CLEMENTI  se lahko uporablja na les ali plin v zelo kratkem času imate pripravljeno peč na vrtu ali terasi za pripravo prave PIZZA zabave.

Prenosne vrtne PIZZA PEČI CLEMENTI, je narejena z kakovostnimi materiali, združuje eleganten slog v skladu z varnostjo in praktičnostjo. Idealna je kot notranja ali zunanja pečica za pico .

našim patentiranim sistemom Air Plus je ogrevano celotno kurišče za pico. Omogoča vam pečenje pice na obeh straneh in ohranja toploto dlje časa.

Zahvaljujoč masivni izolaciji ognjevzdržnih materialov in scamoteka lahko naše pečice zadržijo dlje toploto. Ko doseže želeno temperaturo, je mogoče uporabiti pečico za pizzo tudi, če je kuhalna plošča ostala odprta, ne da bi pri tem znatno izgubili toploto.

Konstrukcijo z vozičkom s kolesi, omogoča  enostavno premikanje kamor želite.

Možno je doseči temperaturo 400 ° C v 15/20 minutah s hitrim časom kuhanja: 2 minuti za pico!

Za izračun cene prenosne vrtne PIZZA PEČI CLEMENTI , vas povabimo, da nam pišete na kontaktne obrazce ali nas pokličete na objavljene telefonske številke. V kratkem pogovoru vas bomo povprašali po detajlih in posebnostih, ter željah in v najkrajšem času pripravili cenovno ugodno rešitev za vašo novo prenosno PIZZA PEČ.

 

 

Clementi PRENOSNA PIZZA PEČ
Prenosna pizza peč CLEMENTI
Clementti PIZZA