Kamin Ekomonoblok 66 V08 EXAGONE GHISA

Opis produkta

Prodajalec: PALAZZETTI

Tehnični podatki:

 

Mere (cm): 74 x 55 x 165h

Termična moč: 14,7 kw

Teža: 201 kg

Poraba kuriva: 3-5 kg/h

Dimni izhod : fi 20 cm

Izkoristek : 73%

Dovod zraka : 15cm

 

Toplozračni kaminski vložek s termično močjo 14,7 kW, z vgrajeno komoro za ogrevanje toplega zraka in priloženim kompletom dveh rešetk in Al cevi za toplozračni izpih. Ventilator za pospešen toplozračni izpih je v opciji izbire.

Ekomonoblock je pravi stroj za ogrevanje. Velika toplotna moč peči omogoča ogrevanje celega stanovansjkega objekta. Ogrevanje uredimo s sistemom razvoda toplega zraka preko zračnih kanalov v posamezne prostore.

Kaminski vložek Ekomonoblock zagotavlja enakomerno porazdelitev toplote po prostoru z vpihovanjem toplega zraka izpod stropa. Zračni tok je usmerjen od notranjosti proti hladnim zunanjim stenam tako, da zrak, ki potuje navzdol prenaša toploto po prostoru.

Patentiran ventil z dvojno regulacijo nam omogoča nastavitev vleka glede na vremenske razmere in zahteve vgradnje in obenem zagotavlja dober vlek tudi, ko vratca do konca odpremo.

Vgrajen sistem EKO – t.i. sistem dvojnega zgorevanja uničuje škodljive pline, zmanjšuje njihovo emisijo in povečuje toplotni izkoristek.

Čvrsto jekleno ogrodje in ognjišče v sivi litini debeline 7 mm zagotavljata zanesljivost in dolgotrajno uporabo peči. Zanesljivost zagotavljajo tudi jeklene žice, ki dvigujejo kaminska vrata, da lahko neštetokrat vzdržijo še veliko težja bremena.

 

 

Podatki kamina PALAZZETTI