ŠTEDILNIKI IN PEČI RIZZOLI z dizajnom italijanskega proizvajalca.

Pristni domači kmečki pridih, kot je bilo včasih pri naših babicah. Nostalgija ko zadiši po domačih dobrotah.

Uporaba ekoloških goriv, ​​toplota ognja, vonj po lesu, kuhanje hrane na sevalni plošči ali v pečici so lastnosti, ki so vedno razlikovale kuhinje na štedilnik. Inovativnost in tehnologija, povezana s tradicijo, združujeta, da oblikujeta edinstven izdelek, ki bo izboljšal okolje, v katerega bo vgrajen štedilnik na les. Zahvaljujoč inovativnemu gorilnemu sistemu Superflame®, les pogori bolj učinkovito, kar povzroča višje donose, manjšo porabo lesa in nižje emisije.

ŠTEDILNIKI IN PEČI RIZZOLI  so namenjene čistemu ogrevanju, peči na trda goriva Rizzoli izboljšajo vsak prostor v hiši. Inovativnost in tehnologija, povezana s tradicijo, sta združeni, da oblikujeta edinstven izdelek, ki bo izboljšal okolje, v katerem bo nameščen.

Za izračun cene vašega novega štedilnika RIZZOLI, vas povabimo, da nam pišete na kontaktne obrazce ali nas pokličete na objavljene telefonske številke.

Podjetje Kamini in peči Luzar, vam zagotovimo kakovost na celotno storitev.

Preverite našo široko in pestro izbiro med prodajnim programom ŠTEDILNIKI IN PEČI RIZZOLI.

Veselimo se vašega povpraševanje.

RIZZOLI 

KATALOGI  PROIZVAJALCA  RIZZOLI

ŠTEDILNIKI IN PEČI RIZZOLI
ŠTEDILNIKI IN PEČI RIZZOLI

Vrhunske kvalitetne PEČI IN ŠTEDILNIKI z dizajnom italijanskega proizvajalca RIZZOLI   RIZZOLI    KATALOGI  PROIZVAJALCA  RIZZOLI   Kontakt in povpraševanje info@kamini-luzar.si

not rated Beri dalje