Kamin Ekomonoblok 86 FRONTALE EASY LINE

Opis produkta

Prodajalec: PALAZZETTI

Tehnični podatki:

Mere (cm): 100 x 67 x 165h

Termična moč: 26,5 Kw

Teža: 211 kg

Izkoristek: 73,9 %

Poraba kuriva:4-8 kg/h

Dimni izhod :fi 25  cm

 

 

Toplozračni kaminski vložek s termično močjo 26,5 kW, z vgrajeno komoro za ogrevanje toplega zraka in priloženim kompletom dveh rešetk in Al cevi za toplozračni izpih. Ventilator za pospešen toplozračni izpih je v opciji izbire.

Ekomonoblock je pravi stroj za ogrevanje. Velika toplotna moč peči omogoča ogrevanje celega stanovansjkega objekta. Ogrevanje uredimo s sistemom razvoda toplega zraka preko zračnih kanalov v posamezne prostore.

Kaminski vložek Ekomonoblock zagotavlja enakomerno porazdelitev toplote po prostoru z vpihovanjem toplega zraka izpod stropa. Zračni tok je usmerjen od notranjosti proti hladnim zunanjim stenam tako, da zrak, ki potuje navzdol prenaša toploto po prostoru.

Patentiran ventil z dvojno regulacijo nam omogoča nastavitev vleka glede na vremenske razmere in zahteve vgradnje in obenem zagotavlja dober vlek tudi, ko vratca do konca odpremo.

Čvrsto jekleno ogrodje in kurišče iz sive litine, debele 7 mm, zagotavljata zanesljivost in dolgotrajno uporabo peči. Zanesljive so tudi jeklene žice, ki dvigujejo kaminska vratca.

Kaminska peč Ekomonoblock je enostavna za vgradnjo, ima dolgo življenjsko dobo in z lesnim kurivom ogreva velike stanovanjske prostore. Z vgrajenim sistemom EKO, tako imenovanim dvojnim zgorevanjem, zmanjšuje emisije škodljivega CO in povečuje toplotni izkoristek.